Wie is Saar

Ik ben Sara. Sinds 5 jaar woonachtig in het uiterste puntje van de kop van noord Holland. Nadat ik Sociaal Pedagogische hulpverlening ( SPH) heb gestudeerd in Rotterdam en mijn diploma heb gehaald, heb ik een tijd gewerkt in een kindertehuis. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met jonge kinderen. Daarna ben ik een tijd uit de zorg geweest. Een aantal jaar heb ik gewerkt in een drukkerij waar ik verantwoordelijk was voor de administratie.

Daarna hebben we met het gezin voor 3 jaar in het buitenland gewoond, op Curaçao. Dit is een onvergetelijke en hele mooie periode in ons leven geworden. Ook is onze jongste dochter daar geboren.

Nu wonen we alweer een aantal jaren in het mooie Den Helder. Naast het moederschap ben ik werkzaam als gastouder. Dit doe ik met veel plezier. Daarnaast heb ik in 2016 de opleiding Kindercoach met goed gevolg behaald. In de zomer van 2017 heb ik training ‘anders leren’ gevolgd. Een mooie aanvulling op mijn werk als kindercoach. Hierdoor kan ik specialiseren en gerichter kinderen begeleiden. Ook heb ik in september 2017 de faalangstraining ‘sterker staan’ gevolgd en kan ik deze in de praktijk aanbieden aan kinderen individueel en in groepjes.

Een aantal eigenschappen die ik mezelf kan toeschrijven zijn rustig, empathisch, meelevend en zorgzaam. Eigenschappen die ik in het werk als kindercoach heel goed kan inzetten. Ik vind het belangrijk dat er naar kinderen geluisterd wordt, niet dat zij naar mij moeten luisteren.

 

-Dappere dingen-

Adem in,

hart vast,

neus dicht en…

in het diepe springen