Training Sterker Staan met Boom Saar

Bij mij kunnen kinderen individueel of in groepjes de training Sterker Staan met Boom Saar volgen. Dit is een training gericht om kinderen een positief zelfbeeld te leren ontwikkelen. Ze leren om zo sterk mogelijk te staan als een boom. Wel flexibel als een boom, ze kunnen met hun takken en bladeren meegaan met de wind, maar ze blijven wel lekker stevig staan.

Tijdens de training leren kinderen:

  • bewust te zijn van alle goede dingen die ze al doen. Faalangstige kinderen zijn vaak alleen maar gericht op de dingen die niet goed gaan. Wij gaan in de training de nadruk leggen op de dingen die ze wel goed doen.
  • leren ze te ontspannen. Want als je ontspannen bent kan je beter nadenken en daardoor beter reageren. Dit doen we door ontspanningsoefeningen. Ze leren te luisteren naar hun ademhaling.
  • Leren de kinderen dat denken en voelen gekoppeld is aan elkaar,
  • Leren ze dat ze fouten mogen maken en dat het niet erg is om fouten te maken! Graag zelfs, want daar leer je juist door.  Faalangstige kinderen zijn vaak perfectionistisch en denken dat ze alles al meteen moeten kunnen. Ze geven zichzelf niet de tijd om te oefenen en fouten te maken.
  • Leren ze om te gaan met hun angsten door helpende gedachten in te zetten.
  • Ook doen we drama oefeningen. Hierdoor worden de kinderen zich ook bewust voor zichzelf maar ook dat alles goed is.

Dit alles doen we in 8 lessen van een uur. De kinderen krijgen opdrachten mee naar huis. Hierdoor wordt het gezin ook betrokken bij de training.

Kosten: per sessie €45,- ( incl. btw en materiaal)

De training kan ook gegeven worden aan groepen. Minimaal 3 kinderen. Hiervoor hanteer ik een ander tarief. Voor meer informatie is het verstandig om mijn site goed in de gaten te houden. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op. kindercoachsaar@yahoo.com

 

Geef een reactie